Monkey

AZ ÉRETLENSÉG LEGJAVA

A motorozás ismét a szórakozásról szól – ezt tudja a Monkey!

EMLÉKSZIK, MILYEN VOLT LEGUTÓBB?

Vigyorog már a sisakban?

Amikor először megpillantja a Monkey motorkerékpárt, garantáltan jókedvre derül. Amikor először ül a Monkey nyergében, a sisak alatt garantáltan fülig ér majd a szája. A Monkey elég kicsi ahhoz, hogy a lakókocsi hátuljára szerelve szállítsa, a forgalomban használva pedig a legszűkebb hézagon is átjut vele az autók között. Ám a Monkey igazi előnye a zabolátlan élvezet, amit a motorosnak kínál. Szerintünk ezzel nincs is semmi gond.

EZ A MONKEY

Van szükség ennél többre?

A Monkey stílusa teljesen egyedi. Semmihez nem fogható karakterrel rendelkezik. A krómozott, magasan ívelt kormány, a mogyoró alakú üzemanyagtartállyal azonos színűre festett váz, lengőkar és rugóstagok, valamint a magasra szerelt sárvédők egyaránt magukra vonzzák a tekintetet. Ugyanez érvényes a masszív, ballonos abroncsokra is. Ám mindezt egy erős és megbízható, takarékos, léghűtéses 125 cm3-es motor hajtja, melyet masszív, IMU-vezérelt ABS-fékrendszerrel szerelt, strapabíró vázra erősítettek. A kicsi és könnyű, mindössze 107 kilós motorkerékpár kényelmes ülése 776 mm-re helyezkedik el a talajtól. Semmi esetre sem csak egy játékszer. Minden ízében motorkerékpár. Ez a Monkey.

A GÉPET MI GYÁRTJUK

A varázslatról Ön tehet.

A Monkey egy életérzés. Nem másról szól ez, mint a pillanat szabadságáról és azokról az élményekről, amelyekre később szívesen emlékezünk vissza. Amikor a Honda 1961-ben először gyártani kezdte ezt a modellt, más szelek fújtak, ám az üzenet és az elképzelés változatlanul érvényes maradt. A Monkey maga a szabadság, két keréken. És ismét eljött az ideje.