NC750X

Erős és bátor

Az új NC750X erőteljes, gyönyörű formát és továbbfejlesztett teljesítményt kapott. Módosított, még hatékonyabb, 750 köbcentis motor, hosszú rugóutakkal felvértezett futómű és duplakuplungos automata váltó – mindent megtalál, ami a gondtalan kalandozáshoz szükséges.

A kaland nem egyszerű utazás, hanem tudatállapot

Mi vár az út végén? Mit találok a sarkon túl? Mit rejt a hegy túloldala? Maradjon kíváncsi, a többit bízza az NC750X-re!
MŰSZAKI ADATOK

Önre vár az egész világ

Az NC750X segítségével felfedezheti az ismeretlent.

A kompakt, strapabíró és erős NC750X nyergében kényelmesen és stílusosan járhatja be a világ minden zugát. A magas üléspozíciónak, a könnyű kezelhetőségnek és a bőséges nyomatéknak köszönhetően nincs olyan helyzet, amelyben ne lenne ideális partner. Különleges képességei mellett környezetbarát mivoltára is büszke lehet, hiszen keveset fogyaszt, megfelel az Euro 4-es környezetvédelmi előírásoknak, szén-dioxid-kibocsátása pedig csupán 81 g/km.

A folyadékkristályos kijelzőről egy szempillantás alatt leolvashatók az információk, így mindig az útra koncentrálhat.

SOKOLDALÚ folyadékkristályos kijelző

Az NC750X műszercsoportja vibráló színekben pompázik, és a motorozási stílusnak megfelelően változtatja a tónusokat.

Amellett hogy az inverz LCD-kijelző megjeleníti az olyan alapadatokat, mint a sebesség, az üzemanyag-fogyasztás vagy a markolatfűtés hőmérséklete, arra is képes, hogy a motor állapotának megfelelően változtassa színeit.

SAJÁT SZÍN
A User üzemmód kiválasztásával Ön határozhatja meg, hogy milyen színben világítson a műszercsoport.

Öt lehetőség közül választhat

A műszeregység öt különböző információt tud megjeleníteni: DCT, Gear, Rev, Eco és Shift. Ez annyit jelent, hogy színek segítségével ellenőrizheti a sebességi fokozatot, a fordulatszámot vagy vezetési stílusának gazdaságosságát. Ennél biztonságosabb módja aligha van a menetadatok megismerésének.

Az S üzemmódban az NC750S egy teljesen eltérő arcát ismerheti meg: az S1, S2 és S3 állás fokozatosan egyre sportosabb beállításokat aktivál.

ÉLVEZZE AZ UTAT

Csodálja nyugodtan a tájat! Az NC750X különleges, duplakuplungos automatikus váltója kapcsolgat Ön helyett.

A DCT jóvoltából megdöbbentően kifinomult az NC750X működése, hiszen a váltások között nem szakad meg az erőleadás. Ez a hétköznapi ingázásnál és a hétvégi kalandozásoknál is hatalmas könnyebbséget jelent. A rendszer három üzemmódot kínál fel a pilótának, közöttük az S, azaz Sport állást, amelynél még harapósabbá válik motor.

Az automatikus üzemmódok közül a D az elsődleges, ez takarékos, kényelmes túrázáshoz passzol.

Ha a vezető úgy kívánja, Manual üzemmódban - a kormányon elhelyezett gombokkal - maga is válthat.

Tökéletes kontroll

Az új DCT erőátvitel egyik legfőbb hozománya a dőlésszögszenzor, amellyel a vezérlőelektronika a gép helyzetének függvényében szabályozza a váltó működését. Ez azt jelenti, hogy mindig az aktuális terepnek megfelelően adja le a forgatónyomatékot, és jelentősen megkönnyíti az irányítást a meredek lejtőkön.