HONDA X-ADV

MINDEN ÚT AZ ÖN ÚTJA

NYISSON ÚJ
TÁVLATOKAT!

Mindent átható kalandszellem

Ezt a különleges motorkerékpárt a szabadság és az új élmények iránti leküzdhetetlen vágy hívta életre. Olyan kalandra hív, ami teljesen egyedülálló...

VISZLÁT, ASZFALT! HELLÓ KALAND!

Crossover stílusú gép kiváló terepképességekkel felruházva.

Ahhoz, hogy az emberek érdeklődését felkeltsük, valami egészen új dolgot kell csinálnunk - a Honda X-ADV pont ezt teszi. Formavilágát és konstrukcióját a Honda olaszországi R&D központja tervezte, képességiről sokat elárul, hogy teljesen új szint hoz kalandmotor-választékunkba. A modell ezentúl 35 kW-os változatban is elérhető lesz, tehát A2-es jogosítvánnyal motorozók számára is ideális. Amennyiben a tulajdonos időközben megszerzi a korlátlan vezetői engedélyt, a hivatalos Honda márkaszervizek bármikor kiveszik a fojtást, és az erőforrás maximális teljesítménye kiaknázhatóvá válik. X-ADV – hamisítatlan és összetéveszthetetlen. A jellegzetes fejidomtól induló, egyedi vonalnak hála kifinomult, mégis kemény, terepes benyomást tesz - nincs hozzá hasonló.

Műszaki adatok

MENJEN, ÉREZZE JÓL MAGÁT!

Egy szabadidő-motor, ami városban és városon kívül is lenyűgöző.

A fürge X-ADV gyerekjátékká teszi a mindennapos városi közlekedést, a hétvégéken pedig az egész világot közelebb hozza.

Az X-ADV nyergében élvezetes és biztonságos formában tapasztalhatja meg, mi az igazi terepezés. Még sáros, csúszós talajon sem kell aggódnia, hiszen a Honda Állítható Nyomatékszabályozó (Honda Selectable Torque Control (HSTC) és a G üzemmódkapcsoló minden helyzetben segít.

ÖSSZEVONT ERÉNYEK

Az ultramodern technika és a különleges formaterv a mindenesek legjobb tulajdonságaival ruházza fel a modellt.

Az X-ADV soros, kéthengeres, 745 köbcentis motor köré épül, mely bőséges nyomatékkal segíti a városi dugók és a terepes meredélyek leküzdését. Működését – az Africa Twinnél is alkalmazott – duplakuplungos automatikus erőátvitel (DCT) teszi hatékonyabbá, villámgyors, rángatás nélküli váltásokkal hozzájárulva a gondtalan közúti és off-road motorozáshoz. Terep vagy aszfalt? Öné a választás.

Erős, kéthengeres motorja és a több üzemmódban használható duplakuplungos váltója villámgyors és élvezetes kanyarvadászatot garantál.

Tapossa ki az ösvényt!

Az X-ADV mindig készen áll a terepezésre, így soha nem kell nemet mondania a természet hívószavára. Ha benyomja a G gombot, a motor viselkedése máris off-roadozáshoz igazodik.

Ismerje meg a technikát

A Grand Prix Red színű, CRF-stílusú fényezésű egészen különleges megjelenéssel ruházza fel az X-ADV-t.