FORZA 300

A SZABADSÁG ÚTJA

A MENEKÜLÉSHEZ
SZÜKSÉGES ERŐ

A túrarobogók királya.

A teljesen áttervezett és átépített, erős és népszerű robogó, amelyet Olaszországban gyártunk, egy könnyű, kompakt és gyors motorrá fejlődött, amely sportosabb, mint valaha.

„TOUR DE FORZA”

Egyre jobb.

A legújabb modell vadonatúj acél csővázzal rendelkezik – egy erősebb tartószerkezet a 279 cm3-es motor számára, amely fürgébbé teszi a robogót. A Honda Állítható Nyomatékszabályzó (HSTC) – az első olyan robogó, amelybe a rendszert beépítettük – tökéletes tapadást biztosít. A világítás csak LED-lámpákat használ, elöl pedig elektronikusan állítható szélvédőt és a digitális és analóg műszereket kombináló műszerfalat találja. Átélheti a valódi túrarobogós élményt, de felfedezheti a modell sportos karakterét is.

A SZEMET VONZÓ FORMA

A fokozott teljesítmény karcsú, megújult formában ölt testet.

Az aerodinamikus hatékonyság és stílus suhanó szobra. A Forza sima, modern vonalakkal rendelkezik, amelyek letisztult és sportos külsőt kölcsönöznek számára.

AZ ERŐK EGYENSÚLYA

A Forzának nincsenek gyengéi.

A SOHC 279 cm3-es, folyadékhűtéses motort élvezetes használatra hangoltuk, míg a V-Matic sebességváltó gondoskodik a jobb és simább gyorsulásról. A Forza végsebességét úgy sikerült növelnünk, hogy nem áldoztuk fel a takarékosságát: egy teli tank akár 350 km-re is elég.

Forza-élmény

Az első olyan robogó, amely tartalmazza a Honda Állítható Nyomatékszabályzót (HSTC). Ez a rendszer folyamatosan figyeli a motor nyomatékát, így megelőzi a hátsó kerék megcsúszását. Olyan, mintha lenne egy plusz biztonsági háló a kanyarok bevételéhez nedves úton, amely száraz időben plusz erőt biztosít a mókához és a gyors meneküléshez.