HONDA SH300I

SOHA NE VESZÍTSEN
STÍLUSÁBÓL!

HANGOS
CSENDÉLET

A stílusa mindent elárul

Prémium megjelenés, kimagasló teljesítmény és lenyűgöző fordulékonyság – az SH300i készen áll a városi szlalomra és az országúti kalandokra.

A GYORS MOZDULATOK MESTERE

Egy igazi klasszikus a modern időkre.

Megújult formában folytatja pályafutását az SH család eme kortalan szépségű klasszikusa. A megjelenése óta roppant népszerű Honda SH300i modernebb LCD-kijelzővel, tovább fejlesztett első villával, állítható hátsó rugóstaggal és LED-es világítással kerül a szalonokba. Karcsú vonalai és 16 colos kerekei éppoly vonzóak, mint a színválaszték új tónusai.

A NAGY KEDVENC

SH300i névre keresztelt robogónk játszi könnyedséggel kezelhető

Különleges stílusa és egyedülálló megbízhatósága szerethetővé, kimagasló teljesítménye és elsőrangú minősége pedig elismerésre méltóvá teszi. Egy motoros újságíró egyszer a városi közlekedés tökéletes fegyverének nevezte, s bizony igaza volt, nem csoda, hogy az SH család tagjai Európa legnépszerűbb robogói.

KIFINOMULT TELJESÍTMÉNY

Maradjon a forgalom élén!

Az SH300i mozgatásáról folyadékhűtésű, 279 köbcentis, négyszelepes, egyhengeres motor gondoskodik. Temérdek nyomatéka már az indulás pillanatában a pilóta rendelkezésére áll, a 22,5 lóerő pedig minden forgalmi szituáció megoldásához bőven elegendő. Megannyi erényén felül takarékos és környezetbarát mivoltára lehet igazán büszke. Az SH300i-vel fillérekből megoldható az ingázás.

Roppant elmés
Az SH300i-t két kulccsal és intelligens lopásgátló-, illetve zárrendszerrel kínáljuk. A Smart Key jelentősen megkönnyíti a hétköznapi használatot, ugyanakkor igencsak megnehezíti a tolvajok dolgát. A rendszer csak akkor engedélyezi a gombos indítást, valamint a csomagtartó - szintén gombos - nyitását, ha a vezető, illetve az adott motorhoz hangolt intelligens kulcs két méternél közelebb van a járműhöz

FORMÁLJA SAJÁT KÉPÉRE!

Az Eredeti Honda Kiegészítőkkel saját igényeire szabhatja az SH300i-t.

Bármerre motorozik, az Eredeti Honda Kiegészítők kényelmesebbé, élvezetesebbé és biztonságosabbá teszik a közlekedést. A szállítókapacitást növelő túradoboz, a hatékony markolatfűtés, a méretes túraplexi és a vastagon szigetelt ölzsák egyaránt remek választás a modellhez. A kiegészítők egytől egyig az SH300i-hez készültek, így esztétikai és műszaki szempontból is tökéletesen passzolnak a motorhoz.