VERSENYZÉSRE
SZÜLETETT–
CBR1000RR-R
Fireblade SP

MÉG MAGASABBRA
EMELTÜK A LÉCET

SEBESSÉGRE TERVEZVE

Szabadítsa fel a MotoGP technológia teljesítményét a CBR1000RR-R Fireblade soros négyhengeres erőforrásából, és pörgesse leszabályozásig. Feszegesse a határait!

A VERSENYPÁLYA AZ ÖN JÁTSZÓTERE

Ön is a versenypályán érzi igazán, hogy él, és itt van a második otthona? Csak a teljesítmény lebeg a szeme előtt, és elkötelezetten hajszolja a sebességet?

Akkor az új CBR1000RR-R Fireblade SP pontosan Önnek készült. Az új motor ugyanabból a boxutcából indul, mint a CBR1000RR-R – MotoGP-technológiák a motorban, a vázban és az aerodinamikában. Ezekhez azonban most az Öhlins második generációs intelligens elektronikus vezérlésével (S-EC) működő felfüggesztés és a hozzá tartozó továbbfejlesztett felhasználói felület jár. És ráadásként új Brembo fékcsomag Stylema első féknyereggel, fékkarral és hátsó féknyereggel. A CBR1000RR-R SP nem az utcai motoros igényei szerint készült: a versenypályán van a helye. Lámpáival, irányjelzőivel, teljesen színes TFT-kijelzőjével és a Honda Smart Key rendszerrel a közúti közlekedésre is tökéletesen alkalmas, ugyanakkor a CBR1000RR-R Fireblade SP a versenypályák agresszív bevételére született. Élvezze gondtalanul!

VIGYE EL EGY KÖRRE

Próbálja ki a CBR1000RR-R Fireblade SP motorkerékpárt!

JELENTKEZÉS TESZTVEZETÉSRE

ISMERJE MEG A TÉNYEKET

További információk a CBR1000RR-R Fireblade SP-ről.

PROSPEKTUS LETÖLTÉSE

TÉRJEN BE HOZZÁNK

Mindent megmutatunk és elmondunk, amit tudni érdemes a CBR1000RR-R Fireblade SP motorkerékpárról.

KÖZELI MÁRKAKERESKEDÉS KERESÉSE