CBR500R

DÖNTSE EL MA,
HOGY MILYEN MOTOROS SZERETNE LENNI HOLNAP

Döntse el, hogy milyen motoros szeretne lenni. Megújult, agresszív stílusával és az alacsony fokozaton kifejtett erejével a CBR500R megszabadítja minden korláttól. Ráadásul A2 kategóriájú jogosítvánnyal is vezethető.

A SZABADSÁG HANGJA

Pörgesse fel a kéthengeres motort. Hallgassa a gép egyedi, fület gyönyörködtető, agresszív hangját. Vegyen egy mély levegőt. Öné a pálya.

NYERS ÉS SPORTOS AGRESSZIÓ

A Fireblade ihlette.

A CBR500R közvetlen elődje a CBR1000RR Fireblade sportmotor. Élesebb, agresszívebb vonalait egyedi aerodinamikus szárnyacskák egészítik ki. A felső kormányhídra csatlakozó kormánycsutkákkal és az inverz LCD-kijelzővel az előre való kilátás teljesen sportmotoros. Az üzemanyagtartály innovatív formája növeli a kapacitását, így egyszerre tesz lehetővé hosszabb utazást, és karcsúsítja a motort.

LÉPJEN FELJEBB

Kéthengeres erőmű.

A CBR500R kéthengeres motorja páratlan erőt biztosít. Nem kell választania az álló helyzetből való szélsebes gyorsulás és a hat fokozaton magas fordulatszámmal végigváltó izgalmas futam között: a CBR500R mindkettőt megadja. Erről szól a szabadság.

A nagyobb CBR testvéréhez hasonlóan a nyomatékhatárolós tengelykapcsoló megkönnyíti a felfele váltást, és megelőzi a hátsó kerék blokkolását a forszírozott visszaváltáskor. A még sportosabb motorozás érdekében 3-4 százalékkal növeltük a nyomatékot az alacsony és a közepes sebességtartományban 3000 és 7000 f./perc között.

TELJESEN FELSZERELT

Útra készen.

A CBR500R új inverz LCD-kijelzővel rendelkezik, amelyen megtalálható a váltófokozat jelzője is. Az agresszív motorozási körülmények kezelésére a kormánycsutkákat a felső kormányhíd alá szereltük, így az irányítás mindig optimális szintű lesz. A 41 mm-es teleszkópvillák rugóinak előterhelése állítható, akárcsak a hátsó Pro-Link rugóstagé. A prémium élményt teljes LED-világítás egészíti ki, ideértve az irányjelző lámpákat is. Vigyázz… kész… rajt!