GL1800 Gold Wing Tour

A LUXUSSZÍNVONALÚ TÚRAMOTOROZÁS MŰVÉSZETE

A GOLD WING TOUR MOST MÉG JOBB LETT

Új emberek és helyek. Felejthetetlen pillanatok. A világ, amely csak arra vár, hogy felfedezze.

Nem véletlen, hogy a Gold Wing Tour a Honda zászlóshajója: ez a motor a teljesítmény és a luxusszínvonalú felszereltség terén egyaránt a legjobbat nyújtja, akár a városban, akár a végtelen országúton közlekedik vele. A már eleve lenyűgöző Gold Wing most még nagyszerűbb lett, hiszen most még több poggyászt szállíthat vele: a hátsó doboz kapacitása mostantól 61 liter. Az utasülés háttámláját még kényelmesebb szögbe állítottuk, és mind az első, mind a hátsó üléseknél új, luxusminőségű anyagot választottunk, így a kényelmes utazás garantált. Az audiorendszert és a hangszórókat is továbbfejlesztettük, így élénk hangzásban lehet része. A LED dupla ködlámpával a legzordabb időben is tökéletesen fog látni. A Gold Wing Tour ráadásul egy igazi különlegességet is tartogat Önnek a rendelhető légzsák formájában.

ÚJ TÁVLATOK NYÍLNAK

Nézze meg alaposan a Gold Wing Tour motorkerékpárt.

A FELFEDEZÉS ÖRÖME

A Gold Wing Tour a motorosról és az utasról egyaránt gondoskodik.

Hiszünk benne, hogy a közös motorozás a vezetőnek és az utasnak egyaránt a felfedezés örömteli élményét kell, hogy nyújtsa. A dinamikus kezelhetőséggel és motor reakcióval minden motoros elégedett lesz, az utas pedig hátradőlhet tágas és hihetetlenül kényelmes ülésébe, és elmerülhet a motorozás élményében. Az utas emellett ülve is könnyedén kinyithatja az oldaldobozokat és hozzáfér a tartalmukhoz, a jobb oldaldobozon található kiegészítő audiokapcsolóval pedig a zenei aláfestést is megszabhatja. A bal oldaldoboznál egy USB-csatlakozót is elhelyeztünk az okostelefonok töltéséhez. A további kényelem érdekében - különösen ha utassal motorozunk - a Gold Wing két lassú gurulási módot kapott (előre és hátra), ami ideális a parkoláshoz.

TELJESEN ÚJ SZINTEN

A Gold Wing Tourral egész napon át nyugodtan közlekedhet az autópályán. De a kanyarokban kel igazán életre.

A Gold Winghez hasonlóan a Gold Wing Tour is a kanyarokra termett. Alumíniumöntvényből készült ikerváza kettős lengőkaros elülső felfüggesztést kapott, az elektronikus csillapításvezérlés pedig kiválóan reagáló felfüggesztést kínál. De ne feledkezzünk meg a motorról! Egy 1833 köbcentis, hathengeres boxermotor, amely mindössze 4500 ford/perc mellett képes 170 Nm nyomatékot leadni. Ehhez készült a gázmarkolat és a Honda Állítható Nyomatékszabályozójával együtt, a világ egyik leglenyűgözőbb és egyben legélvezetesebb erőforrása. A Gold Wing Tour teljesen új szintet képvisel a vezetési élmény terén.