GL1800 Gold Wing

A MOTOROZÁS VEGYTISZTA, TÖKÉLETES ÉLMÉNYE

A SZABADSÁG ÉLMÉNYE

Hová szeretne a legjobban eljutni?

A GL1800 Gold Wing megvásárlásával gyönyörű, prémium minőségű jegyet válthat álmai úti céljába – ezt a motort azért alkottuk meg, hogy rövid távú túrázás minden korábbinál élvezetesebb legyen. A lenyűgöző, 1833 köbcentis, hathengeres motort választhatja hatsebességes manuális váltóval (elérhetősége piaconként változhat) vagy hétsebességes dupla kuplungos automata váltóval (DCT), amelyek egy kifinomult, könnyen kezelhető vázban kaptak helyet. A képet a kettős lengőkaros első felfüggesztés, a Pro-Arm hátsó felfüggesztés és az elektronikus csillapítás teszi teljessé. A továbbfejlesztett audiorendszer és hangszórók minden utazáshoz tökéletes zenei aláfestést garantálnak. Hiszen erről szól a Gold Wing: a motorozás vegytiszta, tökéletes élményéről.

ÚJ TÁVLATOK NYÍLNAK

Nézze meg alaposabban a Gold Winget.

HAMISÍTATLAN ÉLMÉNY

A tökéletes motorozási élményt keresi? Akkor jó helyen jár.

A Gold Wing a motorozás hamisítatlan élvezetét nyújtja. Természetesen a bőséges tárolókapacitás is fontos, de ez a motor utazásra termett. Motorja egy hathengeres mechanikai mestermű, amely azonnal reagál minden parancsra. Agilis kezelésének köszönhetően tökéletesen beveszi a kanyarokat. De mégis, a Gold Wingről beszélünk! Ön ennél többet vár. És meg is kapja. A tágas, 7 colos, teljesen színes TFT-kijelzőn megtalálja az információs és szórakoztató rendszer adatait, kezelheti a vezetési módokat, beállíthatja a felfüggesztéseket és a navigációt. És ha szeretne kapcsolatban maradni az elsuhanó világgal,az Apple CarPlay™ és az Android Auto™ támogatásának köszönhetően Bluetooth®-on keresztül Apple™ vagy Android™ rendszerű okostelefonjának számos funkciójához is hozzáfér.

TELJESÍTMÉNY AZ ÖN KEZÉBEN

Igen, a Gold Wing tökéletes társ az autópályán. De a kanyarokban kel igazán életre.

A motor kialakításának köszönhetően gond nélkül bevesz minden kanyart. Alumíniumöntvényből készült ikerváza kettős lengőkaros elülső felfüggesztést kapott, így az út egyenetlenségei és a kormányzás kisebb súrlódást okoz. A kormányzási bemenetet ráadásul különválasztottuk a felfüggesztés működésétől, így a motor könnyű érzetet és jobb manőverezhetőséget kínál, még gurulási sebességen is. A tökéletes irányíthatóság érdekében a rendszer a kiválasztott vezetési módnak megfelelően elektronikusan beállítja a csillapítóerőt, és a rugó-előfeszítés is elektronikusan állítható. Ez az intuitív rendszer a 4 vezetési módtól külön működik, és a terheléstől függően 4 beállítás választható, a puhától a keményig. Ez a váz minden elemében arra termett, hogy Ön irányítása alá hajthassa a páratlan erőmű kinetikus energiáját. A motor csak arra vár, hogy lenyűgözze Önt a teljesítményével.