HONDA GL1800 GOLD WING

TÚRÁZÁS ÚJRAGONDOLVA

JÖVŐ A JELENBEN

A mindent vivő túrázó...

Megújult forma, kisebb és könnyebb építésmód – a túraszegmens világhírű ikonjának történetében új éra kezdődött.

A LEGFELSŐBB OSZTÁLY

Egy végtelenül szép, letisztult gép, ami több mint szimpla motorkerékpár.

Bemutatkozik az új Honda GL1800 Gold Wing. Áttervezett váz, hajtáslánc és futómű – semmi nem maradt ki a fejlesztésből. A súlycsökkentés mellett a legfejlettebb technikai megoldások teszik vonzóvá az új Gold Winget, közöttük olyan ínyencségekkel, mint a négyállású üzemmódkapcsoló, a dupla kuplungos automatikus váltó vagy az elektronikus gázmarkolat. Zászlóshajónk kényelem és luxus terén is a legmagasabb színvonalat képviseli, függetlenül attól, hogy városban vagy országúton rója a kilométereket.

(A képen látható modell eltérhet az európai kiviteltől.)

ELJÖTT A MENEKÜLÉS IDEJE

Készüljön fel az indulásra!

Tartsa kéznél útlevelét, mert az új Gold Wing nyergéből egészen másként látja majd a világot! Az országúton kanyarogva a táj szerves részének érezheti magát, és semmi mást nem kíván majd, csak hogy soha ne érjen véget az utazás.

Három menekülési útvonalat kínálunk fel az Ön számára: a letisztult GL1800 Gold Winget, a túradobozzal ellátott GL1800 Gold Wing Tourt, valamint utóbbi DCT-vel és légzsákkal felszerelt változatát.

A Honda Gold Wing egy letisztult, lenyűgöző motorkerékpár, amely minden úton nagy benyomást kelt.

AKÁRCSAK EGY TURBINA

A Honda hathengeres, prémium túrázója teljesen új irányt vett

Fejlett erőforrása az üzemmódkapcsolónak köszönhetően szabadon hangolható, így a Gold Wing mindig könnyedén alkalmazkodik aktuális szerepköréhez, legyen szó városi vagy országúti motorozásról.

A hatékonyabb üzem érdekében hengerenként négy szelepes, Unicam rendszerű hengerfejek mellett döntöttünk, kényesen ügyelve rá, hogy a Gold Wing járáskultúrája éppoly jellegzetes és kifinomult legyen, mint a korábbi nemzedékeknél. Apró, de annál fontosabb változtatás, hogy a hajtóművet kissé előrébb helyeztük a vázban, így kedvezőbbé vált a tömegeloszlás és még közvetlenebb élményt nyújt a modell. Az új motorkonstrukció megdöbbentően dinamikus gyorsulást tesz lehetővé alacsony fordulatszámról, a kipufogórendszer pedig oly csodálatos hangon dalol, hogy biztosan mosollyal az arcán hagyja majd maga mögött a várost.

Finom gurulás

A vadonatúj fejlesztésű, présöntéssel, alumíniumból készülő váz sokkal könnyebb, mint elődje, és a hagyományos teleszkópvilla helyett – finomabb csillapítást és progresszívabb kormányzást biztosító – dupla lengőkaros első futóművel szereltük fel. Újdonság a hátsó felfüggesztés is, hiszen Pro-Link néven ismert himbarendszerünket innovatív Pro Arm lengőkarral társítottuk. Ez a konfiguráció rendkívül masszív és elsőrangú menetkomfortot nyújt, úgy a pilótának, mint az utasnak.

Ismerje meg a részleteket