Rólunk

A Wilker Honda 2009-től a Honda hivatalos márkakereskedése, azóta törekszünk a tökéletes ügyfélkiszolgálás kialakítására. Vállalatunk termékei között megtalálja a legújabb típusú, a használt és akár az egyedi kialakítású motorkerékpárokat, kiegészítőket, és ruházatokat is! Szolgáltatásaink között felsorolhatjuk a biztosítási ügyintézéseket, szervízelést, értékesítést, motorkerékpár kozmetikát stb.

A motorkerékpár értékesítés során, a folyamatosan frissülő Honda gépjárművek mellett megtalálhatja, a használtmotorokat is. Nálunk 200 db használt motorból, robogóból választhat! 3-12 hónap garancia minden használt motorra. Bármely nálunk vásárolt Honda motorkerékpárra (250ccm-től) 1 év garanciát biztosítunk. Minden használt gép 30 pontos átvizsgáláson esik át beszámítás előtt, ami szavatolja a jó állapotot. Természetesen átvétel előtt teljes szervizt kap minden nálunk vásárolt motor, hogy még erre se kelljen költenie!

A négyállásos szervizünk minden igényt kielégít, a gumiszerelő és centrírozó, a gyors szerviz és a motormosó mellett ATV futóműállítóval is rendelkezünk. Bármilyen motoros problémával fordulhat hozzánk, legyen az egy időszakos átvizsgálás, elektromos meghibásodás, motorikus probléma vagy sérülés! Nálunk végig is nézheti szeretett motorja javítását vagy szervizelését!

Kereskedésünkben megtalálhatja az idősebb motorkerékpárok, vagy újak alkatrészeit, tartozékait, tőlünk mindig kizárólag eredeti Honda alkatrészeket kap. Keresse bizalommal munkatársainkat!