FORZA 125

EZ A FORZA

ÉLJE TELJESEBBEN AZ ÉLETÉT!

Technológia, gyakorlatiasság és kifinomult, igényes stílus, mindez egyetlen sportos GT robogóba csomagolva. A Forza 125 „enhanced Smart Power Plus” (eSP+) technológiája és HSTC-vel szerelt, EURO5-kompatibilis motorblokkja kategóriájában kiemelkedő gyorsulást tesz lehetővé. 480 km-es hatótávolságú üzemanyagtartályt, könnyed gyorsaságot és zavartalan, precízen reagáló teljesítményt nyújt a városi motorozáshoz. Az ülés alatt ráadásul akár két bukósisak is elfér.

VÁGJON ÁT A VÁROSON

Még könnyedebben. A Forza 125 most kifinomultabb stílussal és a biztonság, valamint a kényelem fokozására szolgáló új technológiákkal tér vissza.

A karcsú, átdolgozott első burkolat és az oldalelemek hatékonyan siklanak a levegőben, aerodinamikájuk nagy sebességnél is csökkenti a motorosra ható ellennyomást. 40 mm extra mozgástérrel az elektromos mozgatású szélvédő már 180 mm-es tartományban működik, így hatékonyabban véd a széllel szemben, és jobban felfogja a szélzajt. Ha pedig leereszti, megtapasztalhatja a szabad városi motorozás élményét. A motort a Honda Állítható Nyomatékszabályozójával (HSTC) is felszereltük, amely folyamatosan felügyeli és minden körülmények között fenntartja a hátsó gumiabroncs tapadását. A kesztyűtartóban USB Type-C aljzatot is talál, amellyel feltöltheti készülékeit.

OLYAN ERŐ, AMELLYEL SZÁMOLNI KELL

Első számú robogócsaládunk.

A Forza 125-öt 2015-ben mutattuk be. Ez a robogó kifejezetten az igényes európai fogyasztóknak készült, akik a maximumot várják el a motorjuktól. Kompakt méretének és erős motorteljesítményének köszönhetően azóta is kategóriájának vezető darabja. Egy „GT” (Grand Touring) robogó kényelmét kínálja, sportos a kezelhetősége, és bőséges a tárolókapacitása. A Forza 350 és a vadonatúj Forza 750 mellett ez a robogó is a prémium Forza termékcsaládunk tagja.

45 LITERES SMART TOP BOX

Az intelligens kulcs a fő gyújtáskapcsolón és az ülés alatti rekesz zárján kívül az opcionális, 45 literes leszerelhető intelligens hátsó dobozt is kezeli. A zsebében rejtőző intelligens kulccsal nyithatja a dobozt, amelyet a rendszer automatikusan lezár, amikor Ön elsétál. A doboz a kulcsról is zárható. Közvetlenül szerelt hátsó tartóra rögzíthető, kapható hozzá belső tárolózsák is.

MARKOLATOKFŰTÉS

A Forza 125-öt úgy terveztük meg, hogy támogassa Önt a mindennapjaiban, bármerre is jár a városban. Ha a hideg téli napokon is szeretne motorra ülni, a fűtött markolat melegen tartja a kezét.

KERÉKMATRICA-KÉSZLET

Tegye fel a koronát Forza 125 robogójára! Minden készlet kör alakú, 3 részes, az első és a hátsó kerékre egyaránt könnyen feltehető (és tökéletesen illeszkedő) matrica csíkot tartalmaz. Gold Metallic, Candy Graceful Red és Sahara Blue Metallic színekben kapható.

35 LITERES HÁTSÓ DOBOZ ÉS HÁTSÓ TARTÓKONZOL – KÉSZLET

Elfér benne egy zárt, állvédős sisak vagy két nyitott sisak. Gyorsan zárható és könnyen levehető, fedele a motor többi részével azonos színű is lehet és egy kényelmes utasülés is helyet kapott rajta. Kapható hozzá belső táska is. A hátsó tartóelem készletében a rögzítéshez szükséges minden elem megtalálható.