Forza 350

EZ A FORZA

A HALADÁS

Egyre jobb.

Az új Forza 350 robogó nagyobb teljesítményt és forgatónyomatékot biztosít a dinamikusabb gyorsításhoz és magasabb csúcssebességhez, így többet hozhat ki belőle. A folyadékhűtésű motor Honda Állítható Nyomatékszabályozóval (HSTC) szerelt a hátsó kerék egyenletes tapadásának biztosítására. A letisztult karosszéria kifinomult stílusa – és az aerodinamikai fejlesztés – extra kényelmet biztosít nagy sebességű haladáskor, az elektromosan állítható szélvédő pedig további 40 mm-es mozgással bővült. Az újratervezett digitális/analóg műszerfal mostantól a Honda okostelefon hangvezérlési rendszerének lehetőségét is tartalmazza, amellyel Bluetooth-kapcsolaton keresztül készülékének számos funkciójához csatlakozhat. A teljes körű LED-világítás ismertetőjelként prémium minőségű fényt sugároz.A Forza, amilyennek ismeri. A legfrissebb robogócsaládunk; fűszerezve fejlett technológiával és friss sportos teljesítménnyel, figyelmet megragadó stílussal. A sorozat megkoronázására megépítettük az új Forza 750-et. Bármerre vigye is az útja, városon belülre vagy azon kívülre, akár üzleti ügyben, pihenésképpen vagy szórakozásból kel útra, ez a motor egyesíti a precíz, összeszedett formavilágot a GT-luxus kényelemmel, és a 745 köbcentiméteres, kéthengeres motor lélegzetelállító reagálásával, motorkerékpárhoz illő fékjével és kiváló minőségű felfüggesztésével.

EGY ROBOGÓ, AMELY LENYŰGÖZ

Új, kifinomult megjelenés párosul precíz teljesítménnyel.

A Forza 350 magasra teszi a lécet – az aerodinamikai hatékonyság és a stílus gyorsan mozgó szobra. A sima, modern vonalvezetés a sportos érzés valódi értelmét teremti meg, és friss, kifinomult formában gördül. A frissített első idomzat és a légbeömlő pontosan illeszkedik, úgy irányítva a légáramlást, hogy magasabb sebesség mellett is csökkentse a motorosra ható ellennyomást, és az elektromosan állítható szélvédő gombnyomásra nyújt védelmet.

OLYAN ERŐ, AMELLYEL SZÁMOLNI KELL

Első számú robogócsaládunk.

A legfrissebb robogócsaládunk; fűszerezve fejlett technológiával és friss sportos teljesítménnyel, figyelmet megragadó stílussal. A Forza 125 mozgékonyságot biztosít városon belül és kívül, míg a Forza 350 képességei a nagyobb hatótávolságot jelentik a sorozatban. A vadonatúj Forza 750 pedig a családfő, bámulatos megjelenéssel, valódi GT-luxus kényelemmel és gyakorlatiassággal, és lenyűgöző teljesítményt nyújtva a 745 köbcentiméteres kéthengeres motor, motorkerékpáros fékrendszer és a kiváló minőségű felfüggesztés révén.

45 LITERES SMART TOP BOX

Ugyanaz az - Ön zsebében található - Smart kulcs nyitja és zárja, amely a gyújtást működteti és a külön rendelhető hátsó tartóhoz csatlakozik. Egy szintén külön rendelhető belső táska tökéletesen kényelmes hordozhatóságot biztosít.

35 LITERES HÁTSÓ DOBOZ ÉS HÁTSÓ TARTÓKONZOL

Elfér benne egy zárt, állvédős sisak vagy két nyitott sisak. Gyorsan zárható és könnyen levehető, fedele Matt Cynos Grey Metallic színre fújt, és hátpárnával szerelt. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a felszereléséhez szüksége lesz az öntött műgyanta hátsó tartóra, a rögzítéshez szükséges alkatrészekkel.

MARKOLATFŰTÉS BESZERELŐ SZETTEL

Csak mert változik az időjárás, nem kell abbahagynia a motorozást. Ha lehűl a hőmérséklet, a markolatfűtés minden irányban melegen tartja kezeit. A fűtés 5 szinten állítható, az akkumulátor túlzott lemerítését pedig a beépített áramkörök segítik. A felszereléshez szükség van a beszerelőszettre.

KERÉKMATRICA-KÉSZLET

Tegye fel a koronát Forza 350 robogójára! Minden készlet kör alakú, 3 részes, az első és a hátsó kerékre egyaránt könnyen feltehető (és tökéletesen illeszkedő) matrica csíkot tartalmaz. Gold Metallic, Candy Graceful Red és Sahara Blue Metallic színekben kapható.