SH350i

REFLEKTORFÉNYBEN

MEGBÍZHATÓ TELJESÍTMÉNY. IDŐTLEN STÍLUS.

SH robogóink a kétkerekű világ igazi ikonjai, amelyek évtizedek óta egyszerű és praktikus közlekedési módot kínálnak az európai robogósok generációinak. Kategóriaelső, prémium teljesítményük a megbízható, erős motoron alapul, a képet pedig a praktikus síkpadló és a nagy, 16 colos kerekek teszik teljessé. Mindezt most időtlen, kompakt és bárhol felismerhető SH-stílusba csomagoltuk.

EGY IKON FEJLŐDÉSE

Az új SH350i a termékcsalád vezető modellje, és az SH-eszmény tökéletes megtestesülése.

Megnövelt kapacitású, folyadékhűtésű négyszelepes motorjának köszönhetően nagyobb teljesítményre képes, így álló helyzetből és haladásból is bármikor képes kilőni, és állva hagyni a forgalmat, valamint az autópályán is nagyobb sebességgel közlekedhet vele. Az SH lényege mindig is a forma és a funkció lenyűgöző találkozása volt: az SH350i az elegancia, a prémium megjelenés és a technológiai fejlettség hármasával minden robogós álma. Az átalakított váz megkönnyíti az irányítást (ami szintén az SH-k sajátossága), az USB-s töltőaljzat és a SMART kulcs pedig csupán kettő a mindennapi életet megkönnyítő apróságok közül.

LETISZTULT, ELEGÁNS ÉS KIFINOMULT

Ez a három szó tökéletesen leírja az SH350i-t.

A letisztult, karcsú, vadonatúj idomzat körülöleli az átdolgozott acélcső vázat, és tartja az egyszerűen használható, kényelmes síkpadlót, amely minden SH robogó sajátja. A kényelmes üléspozícióban egyenes háttal ülhet, bármilyen magas. Az SH350i új motorjának köszönhetően Ön is okosabban közlekedhet, így villámgyorsan végezhet a városi teendőivel, ha pedig messzebbre viszi az útja, az autópályán is sebesebben haladhat. A kifinomult dizájnelemek mindenütt jelen vannak, és megkönnyítik a nap zökkenőmentes elindítását.

A gyújtás, az ülés és az opcionális Smart Top Box hátsó doboz kezelésére szolgáló SMART kulcs bármilyen zsebben kényelmesen elfér. A kényelmes ülés alatt egy zárt bukósisak is elfér, és az USB Type-C töltőaljzat is itt kapott helyet. Az új változatban minden világítást, az irányjelzőket is hihetetlenül hatékony LED-ekkel oldottunk meg, a vonzó új LCD-kijelzőn pedig könnyen megtalálja a fontos információkat.

45 LITERES SMART TOP BOX

A Smart Top Box hátsó doboz a karosszériával azonos színű is lehet. Ugyanaz az intelligens kulcs nyitja és zárja, amely a gyújtást működteti, rugalmas tárolókapacitást biztosítva a hétköznapi ingázáshoz vagy hétvégi utakhoz. Elfér benne egy zárt, állvédős sisak vagy két nyitott sisak. Kapható hozzá belső táska is.

MARKOLATOKFŰTÉS

Hihetetlenül vékony kialakítás, amely 180°-os fűtést biztosít a markolatoknál, és azokra a területekre összpontosít, ahol a kéz a legérzékenyebb a hidegre. A motoros maximális kényelmét a beépített szabályozás szolgálja. Csak a beszerelő szettel együtt használható.